Què estem fent

 • Des042019
  image

  Sota i sobre amb EMat

  A EMat treballem conceptes de l’espai com sota i sobre i ho fem de forma totalment vivencial: som nosaltres els que ens col·loquem a sota i a sobre de la taula i les cadires!

 • Des042019
  image

  Treballem la motricitat fina

  Treballem la coordinació oculomanual i la motricitat fina amb el punxó. Mentre gaudim de retallar d’una forma diferent els nostres dibuixos potenciem tots els components de les habilitats motrius fines: constància, resistència, força i dosificació de l’energia i coordinació!

 • Des042019
  image

  Una carta per al Pare Noel!

  Aprofitant que el nostre company, l’Àlex, el visitarà aquest Nadal a Lapònia, totes les balenes de P5 hem escrit una carta per al Pare Noel amb els nostres desitjos perquè li faci arribar!

 • Des042019
  image

  Col·laborem amb la Marató de TV3!

  Les balenes de P5 col·laborem en la recollida de fons de l’escola per a la Marató de TV3. Enguany volem ajudar en la recerca sobre les malalties minoritàries!

 • Des042019
  image

  Treballem el concepte de parell

  Treballem el concepte de parell a les classes d’EMat de forma vivencial: així entenem molt millor què volen dir els conceptes matemàtics!

 • Des042019
  image

  Ecologia amb ritme!

  Ecologia amb ritme! A les classes de música hem construït instruments musicals amb materials reciclats i els emprem per acompanyar cançons sobre el medi ambient!

 • Des022019
  image

  Quants metres fa una balena?

  Quants metres fa una balena? Estem investigant i hem descobert que ens hem de col·locar tots junts i fins i tot sortir al carrer fora de l’escolar per aconseguir la longitud d’una balena blava! Descobrim el món experimentant!

 • Nov062019
  image

  IoT: Internet of Things

  Iniciem un nou repte: construir una Smart City a Vilassar de Dalt! Rebem la visita d’en Xavier Godàs, ex-alcalde del poble, amb qui parlem del nostre nou projecte tecnològic: com emprar IoT, l’Internet de les coses, per millorar la qualitat mediambiental del nostre poble. Dispositius i anàlisi on line de…

 • Nov062019
  image

  Descobrim els colors de la tardor!

  Explorem i descobrim els colors de la tardor a Món de l’Art amb resultats espectaculars!

 • Nov062019
  image

  Ceràmica neolítica

  Fem ceràmica com els habitants del Neolític al projecte sobre la Prehistòria! Aprenem en primera persona com treballaven el fang, quins tipus d’estris fabricaven i quin ús els hi donaven. Entenem millor com vivien els nostres avantpassats i com va anar evolucionant l’espècie humana.

 • Nov062019
  image

  Tallers sobre les civilitzacions de la Mediterrànea Antiga

  Estem enllestint tot el material que hem creat per als tallers sobre les civilitzacions de la Mediterrànea Antiga per als nostres companys d’educació infantil i primària: joies ibèriques, màscares gregues, mosaics romans i perfums i maquillatge egipci. Aprenem plegats a partir de la creativitat i la imaginació!  

 • Nov062019
  image

  Tenim cura del planeta!

  Sostenibilitat i emergència climàtica: el nostre primer projecte d’enguany aborda l’estat del planeta i ens porta a reflexionar sobre com tenir-ne cura! Preparem els cartells per donar a conèixer tots aquells missatges i reflexions que han sorgit de la nostra recerca.  

126/5000 Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari. A l'continuar navegant acceptes el seu ús. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies