Taller “una altra mirada sobre el conflicte”

Taller “una altra mirada sobre el conflicte”
12 novembre 2014 IE Sant Jordi

conflicteEl proper 27 de novembre es realitzarà la primera sessió, d’un total de vuit, del taller “Una altra mirada sobre el conflicte”. Es realitzarà a l’escola i estarà dirigit per Sílvia Roca, professora de secundària de Sant Jordi i terapeuta Gestalt. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer fins el 21 de novembre.

El conflicte forma part de la vida, però sovint ens fa por i el defugim. Aquest taller pretén donar eines que ens permetin canviar la nostra mirada sobre el conflicte per veure’l com una oportunitat per créixer i, des d’aquesta nova mirada, obrir portes de resolució que abans no vèiem.

Objectius del taller:
• Aprendre a veure el conflicte com una oportunitat per créixer: perdre la por al conflicte.
• Adonar-se que el canvi de mirada i d’actitud sobre un conflicte pot obrir noves vies de resolució i/o d’acceptació de la situació conflictiva.
• Obtenir eines perquè aquesta altra mirada sigui possible, tot des d’un punt de vista pràctic.
• Explorar els mecanismes de defensa que posem en marxa en un conflicte i veure de quina manera ens afecten (salut física i emocional).
• Treballar perquè actituds com la serenor, l’empatia, etc. estiguin presents i ens guiïn en qualsevol situació de conflicte.
• Aprendre a acceptar que no sempre està en les nostres mans resoldre un conflicte: aprendre a conviure amb el conflicte.

El taller constarà de 8 sessions de 2 hores (dijous de 20 a 22 h): 27 de novembre, 4, 11 i 18 de desembre, 8, 15, 22 i 29 de gener.